Logo
Máte otázku? Napíšte nám :)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 75,00 EUR a máte dopravu ZADARMO
Novinky
05.04.2019
Súťaž o tričko This is nie Hilfiger
Keďže sme prekročili hranicu 7 700 fanúšikov na Facebooku, rozhodli sme sa pre našich fanúšikov usporiadať súťaž o tričko z našej ponuky. O čo hráme?... čítať celé
26.03.2019
Spúšťame e-shop
Po mesiaci príprav konečne spúšťame e-shop aj pre verejnosť na našej doméne www.thisisoblecenie.sk kde si môžete zakúpiť obľúbené produkty od slovensk... čítať celé
18.02.2019
Vytvorenie e-shopu
Po odkúpení e-shopu sme postupne začali pripravovať aj našu stránku, kde budeme produkty predávať. Rozhodli sme sa pre e-shopový systém eshop-rychlo.s... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Facebook

 

  1. Úvod
  2. Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely zobrazovania marketingových ponúk
Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely zobrazovania marketingových ponúk
  1. Udeľujete týmto súhlas Tomáš Novák, so sídlom Kostolná 6, 900 24 Veľký Biel, IČO 51842998, zapísaná na Živnostenskom registri Okresného úradu Senec, registrácia č. 140-22591(ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

    • marketingové cookies (anonymné)
    • aktivita užívateľa (prehliadané produkty a stránky, nákupné správanie)
  2. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    • marketingového spracovania Vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite
    • personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní
  3. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 90 dní a to za účelom:

    • marketingového spracovania Vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite
    • personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní, pokiaľ túto dobu nepredĺžite
  4. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    • Poskytovateľom služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR
    • Poskytovateľom služby Facebook Ads, prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovateľom služby Google AdWords, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ. (Servery sa nachádzajú na území EÚ)

  6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu alebo zaslaním emailu.

  7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

    • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok zabránenie spúšťania remarketingových kódov reklamných nástrojov a zabránenie personalizácie obsahu na webových stránkach e-shopu
    • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva
    • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu
    • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť
    • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania
    • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov
    • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
    • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov
Nezmeškajte zľavy a nové produkty!
© 2017 - 2019 ThisisOblecenie.sk
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.